Aanmelden als lid

• géén stemrecht
  • donatie per kalenderjaar € 25,=

PARTNER/OUDERLIDMAATSCHAP

• lidmaatschap voor inwonende partner/familieleden
  • exclusief Lees ME
  • stukken ledenvergaderingen ontvangt alleen het hoofdlid
  • contributie per kalenderjaar € 5,=

Het recht op inspraak geldt voor alle vormen van lidmaatschap (m.u.v. het donateurschap). Daarmee kan een lid direct invloed uitoefenen op het beleid van de ME/cvs Vereniging.

CONTRIBUTIE

Nadat u zich via onderstaand formulier heeft aangemeld als lid, krijgt u van ons via de mail bericht over het betalen van uw contributie.

Lidmaatschap van een patientenvereniging wordt door sommige zorgverzekeraars vergoed. Overzichtspagina met vergoedingen.

NB: Lees ME wordt altijd per post toegezonden!!

VOORDELEN LIDMAATSCHAP

U heeft (behalve als donateur) stemrecht op de Algemene Vergadering van de ME/cvs Vereniging. Kunt u de vergadering niet bezoeken dan is het ook mogelijk om per machtiging te stemmen. Uw stem hoeft dus nooit verloren te gaan en u bent zelf mede bepalend voor de koers van de Vereniging.

LEDENKORTINGEN

• De Roode Roos: gezamenlijke inkooporganisatie van orthomoleculaire voedingssupplementen van diverse fabrikanten tegen een gereduceerd tarief.
  • VitAdvice B.V.: verkoopt vitamines, mineralen en voedingssupplementen via het Internet.

OPZEGGING LIDMAATSCHAP

Indien u uw lidmaatschap van de ME/cvs Vereniging wilt opzeggen dient dit minimaal vier weken voor het eind van het kalenderjaar te gebeuren. De contributie over de rest van het kalenderjaar blijft verschuldigd. Het lidmaatschap eindigt dan op 31 december van het betreffende kalenderjaar.

Opzeggen dient te geschieden bij de ledenadministratie:
Per mail: ledenadministratie@me-cvsvereniging.nl  of schriftelijk:
ME/cvs Vereniging, t.a.v. ledenadministratie, Schotanuslaan 1 D, 8451 CS Oudeschoot.

Lidmaatschap
Geef aan of u informatie wilt over vrijwilligerswerk. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Zie: http://me-cvsvereniging.nl/vacatures
Persoonlijke gegevens
Alle persoonsgebonden gegevens