Vacature algemeen redactielid Lees ME

15 juni 2017, Vacature algemeen redactielid Lees ME

WE DOEN WAT WE KUNNEN MAAR HEBBEN JOU DAARBIJ NODIG

Lees ME is het verenigingsblad van de ME/cvs Vereniging voor en door leden.
Momenteel wordt het blad samengesteld door twee enthousiaste redactieleden, maar zij komen handen tekort en zijn dringend op zoek naar JOU!

Wat is er zo leuk aan?

Je denkt mee over de inhoud van toekomstige nummers van Lees ME.
Je bent bezig met teksten, bijvoorbeeld feedback geven op ingezonden artikelen van onze auteurs.
Je maakt samen elk kwartaal een mooi verenigingsblad met veel mogelijkheden voor jouw inbreng.
Je voert verschillende redactieklusjes uit, bijvoorbeeld contact onderhouden met één of meer auteurs en redactie-ondersteuners.

En wij zijn allemaal lotgenoten; dat is er zo bijzonder, inspirerend en fijn aan. Het gevoel van samenhorigheid om iets te kunnen betekenen vormt onze rode draad en ons motto luidt: we doen wat we kunnen.

Ben je:

- lid of partnerlid van de ME/cvs Vereniging of bereid dit te worden;
- voldoende handig met de computer, met name met Word of Open Office Writer;
- in staat om wekelijks vrijwillig 1-1,5 uur vanuit huis te vergaderen middels Skype;
- in staat om daarnaast gedurende de week minimaal 2 uur aan vrijwillig redactiewerk te besteden?
En heb je communicatieve vaardigheden, dan ben je een kandidaat.

Ervaring is niet nodig, je wordt ingewerkt en er wordt samen gekeken welke taken je liggen. De werkzaamheden kun je vanuit huis uitvoeren. Spreekt deze positie je aan? Mail dan snel je motivatie naar: leesme@me-cvsvereniging.nl

Wij hebben jou nodig!