Vacature vormgever Lees ME

1 juli 2017,  Vacature vormgever Lees ME

Ben jij een Crea Bea? Dan zien wij uit naar jou als vormgever van Lees ME

Het vormgevingsteam bestaat momenteel uit twee vormgevers die hard aan versterking toe zijn om het verenigingsblad fraai en aantrekkelijk leesbaar te maken. Het zoeken van bijpassende afbeeldingen wanneer die niet aangeleverd zijn hoort daar ook bij. En niet te vergeten het vormgeven van het voorblad als eyecatcher.

Maar hoe doe je dat dan?
Grafische kennis is niet vereist. Het vormgevingsteam werkt met het opmaakprogramma Coreldraw dat je aangereikt wordt. Dit is een eenvoudig doch krachtig programma. Je wordt door ervaren gebruikers ervan ingewerkt en begeleidt. Doorgaans is een paar uur inwerktijd voldoende om goed met het programma overweg te kunnen, maar handigheid op de computer is daarbij wel van belang.

Af en toe overleggen met de mede-vormgevers verloopt via e-mail, Skype en WhatsApp als je daarover beschikt. Je werkt dus vanuit huis en drie of vier keer per jaar minimaal vijf uur in een tijdsbestek van 4-6 weken. Onderling wordt de verdeling gemaakt wie welke artikelen opmaakt en mocht het even niet lukken dan is er geen man overboord; je werkt met lotgenoten die het euvel allemaal kennen en ervaren.

Mocht je zelf hier niet toe in staat zijn, maar ken je wel iemand uit je vrienden- kennissen- of familiekring die het zou kunnen aanspreken, dan is die ook van harte welkom.

Trekt deze vrijwillige positie je aan? Mail dan snel je motivatie naar leesme@me-cvsvereniging.nl en doe mee! Het team ziet uit naar jou!