Vacatures jongerenafdeling

Voor de jongerenafdeling zijn wij op zoek naar iemand die administratief, communicatief en creatief sterk in zijn/haar schoenen staat. Op dit moment hebben wij iemand die deze functie alleen vervult. Wij zoeken naar iemand om de taken te delen en elkaar te versterken.

De taken voor de administratieve functie houden in:

• Het maken van notulen tijdens vergaderingen.

• Het vertalen van ideeën van anderen naar agendapunten/actie plannen voor de komende tijd.

• Het bijhouden van de agendapunten voor volgende vergaderingen.

• Samenwerken met andere patiëntenorganisaties/verenigingen/bedrijven op het gebied van ME/cvs en gezondheid.

• Overleggen en samenwerken met andere vrijwilligers.

• Inbrengen van nieuwe ideeën waar we mee aan de slag kunnen als jongerenafdeling.

Het is belangrijk om je goed te kunnen inleven in het leven van iemand met ME/cvs. Omdat je dit zelf hebt of iemand in jouw omgeving dit heeft.

Past deze functie bij jou? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via jongeren@me-cvsvereniging.nl