terug naar overzicht

Sporten voor Energie – niet voor iedereen vanzelfsprekend…

Bushbikers Sleen komt in actie voor de ME/cvs Vereniging. Doel is om deze ziekte extra onder de aandacht te brengen. Zoals de titel al zegt: “Sporten voor Energie” is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Sporten voor Energie

Bushbikers Sleen organiseert op 2e Paasdag, maandag 18 april verschillende activiteiten waar iedereen aan kan meedoen. Zo wordt er een leuke mountainbike toertocht, wandeltocht en puzzeltocht georganiseerd.

Alle activiteiten hebben uiteraard als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de ME/cvs vereniging.

Wat organiseren Bushbikers Sleen?

  • Mountainbike toertocht van 18 en 30 km voor jeugd t/m 16 jaar en begeleiders
  • Wandeltocht van ca. 10,5 km
  • Puzzeltocht voor de allerjongsten van ca. 2 km
  • Online deelname aan 160 km fietsen via het online platform Zwift. Deze missie is al volbracht in december toen de andere activiteiten vanwege Corona uitgesteld werden.

Waar?

Startlocatie van alle activiteiten is

Restaurant & Camperplaats Wielens
Dorpsstraat 19
Noord-Sleen

Gemeente Coevorden, Drenthe

Wie mag meedoen?

Iedereen! Natuurlijk óók vrienden, familieleden van ME/cvs patiënten.

Aanmelden

Het oorspronkelijke programma zou plaatsvinden in december, zoals te lezen valt in in deze officiële uitnodiging. Vanwege Corona is het uitgesteld tot 2e Paasdag, 18 april. Het programma zal niet wijzigen, maar meer informatie vind je binnenkort op de website van Bushbikers

Aan deelname zijn kosten verbonden, variërend van €0 – €5. Meer informatie hierover vind je ook in de officiële uitnodiging. Deze opbrengst komt grotendeels ten goede aan de ME/cvs Vereniging.

Meer informatie

Bekijk hier de volledige uitnodiging

Alle informatie is ook terug te vinden op de website van Bushbikers

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van deze pagina van de ME/cvs Vereniging op Do Support. Hier kun je deze actie sponsoren en een donatie geven.

Als ME/cvs Vereniging zijn we heel blij met het mooie initiatief van Bushbikers Sleen! Zij zamelen geld in voor ME door middel van een actie die door hen wordt georganiseerd. Dit komt (deels) ten goede aan de ME/cvs Vereniging.