Lees ME

Lees ME is het lijfblad van de ME/cvs Vereniging. Dit magazine verschijnt drie keer per jaar. Het wordt gemaakt door en voor pati├źnten. Vandaar dat de inhoud zo divers mogelijk is, zodat er voor ieders smaak iets te lezen valt.

Lees je graag wetenschappelijk nieuws? In elk nummer van Lees ME wordt het bij elkaar gesprokkeld en regelmatig aangevuld met een interview van een deskundige.
Misschien lees je liever iets over je lotgenoten. Ook daar is in elk nummer aandacht voor. Bijvoorbeeld via een ervaringsverhaal, een leuke hobby, of gewoon een gezellig verhaal. En niet te vergeten de vaste columns van ME-pati├źnten en het gedicht van Doris.
In elke Lees ME staan natuurlijk ook een actueel bericht van de redactie en van het bestuur, en vind je informatie over en activiteiten van de vereniging.
Oproepen voor hulp bij kleine en grote taken binnen de redactie en de vereniging staan eveneens in Lees ME.

Nieuwste Lees ME

De Lees ME van december 2022 is verschenen! De leden van de ME/cvs Vereniging vinden het blad in de brievenbus of in de ledenomgeving. Ben je geen lid, maar wel nieuwsgierig naar Lees ME? Hier kun je een stukje van de nieuwste Lees ME als inkijkexemplaar zien. Wil je de Lees ME voortaan graag in zijn geheel ontvangen? Word dan hier lid.

Voorpagina van Lees ME 43
Lees ME juli 2022 inkijkexemplaar