18 juni 2022 Algemene Ledenvergadering

De ME/cvs Vereniging houdt op zaterdag 18 juni 2022 haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze vergadering zijn alle leden van harte welkom.

Het bestuur vertelt wat zij in 2021 hebben gedaan, wat de inkomsten en uitgaven waren en wat de plannen zijn voor 2022.

De leden praten mee, beslissen mee en er wordt gestemd over een aantal belangrijke punten.

zaterdag 18 juni 2022
13.00 – 14.30 uur via Zoom

De ALV wordt in 2022 volledig online gehouden via Zoom. Dat gaat in de praktijk heel makkelijk met de link die je toegestuurd krijgt als je je aanmeldt.

Alle leden hebben een officiële uitnodiging (convocatie) gekregen via de mail of in de brievenbus. Bij deze uitnodiging zit alle informatie die je nodig hebt over het afgelopen verenigingsjaar en de plannen voor het komende jaar. Er zit ook een los stemformulier bij.

Je kunt deelnemen aan de ALV door je vóór zaterdag 18 juni aan te melden via contact@me-cvsvereniging.nl

Ook als je niet aanwezig kunt zijn, kun je toch je stem laten horen. Je kunt je ingevulde stemformulier vóór zaterdag 18 juni

• inscannen en naar ons mailen
  • als foto naar ons mailen
  • of per post naar ons verzenden (adres staat op het stemformulier).

Heb je vragen over de ALV of over de mail met de convocatie?

Mail ons: contact@me-cvsvereniging.nl

Hopelijk tot ziens op de 18de!

Bestuur ME/cvs Vereniging

Anderen bekeken ook

Hoe Long COVID en ME/cvs het lichaam uitputten

Health Rising haakt in op een artikel in de New York Times om te zien hoe zowel Long COVID als ME/cvs het lichaam uit kunnen putten.

Post-COVID en ME/CVS: samen complexe puzzels te lijf

Nu de COVID-pandemie niet meer het hele land verlamt, groeit de aandacht voor mensen met aanhoudende klachten na COVID-19.

ME en de week tegen eenzaamheid

‘Eenzaam, maar niet alleen’, zo beschreef Koningin Wilhelmina haar leven. ME/cvs-patiënten zijn noodgedwongen vaak alleen omdat zij veel moeten rusten om PEM te vermijden of om te herstellen van PEM of vanwege hun prikkelgevoeligheid.