Algemene Leden Vergadering 2020

De volgende algemene ledenvergadering vindt plaats op zaterdag 28 maart 2020 van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Het is een mooie gelegenheid om mee te praten en om lotgenoten te ontmoeten.

De locatie is bij PGO support aan de Daltonlaan 600 in Utrecht. Alvast noteren in je agenda dus!

Leden van de ME/cvs Vereniging krijgen de convocatie voor deze Algemene Leden Vergadering begin maart, inclusief stukken.

Naast vergaderen is het ook een unieke gelegenheid elkaar eens in levenden lijve te ontmoeten. De sfeer is gastvrij, gemoedelijk en vriendschappelijk.

Anderen bekeken ook

Geef een sieraad met betekenis kado

Geef een sieraad met betekenis kado! #Moederdag #12 mei In onze nieuwe webshop vind je een o.a. een halsketting, een armband en een sleutelhanger.

Eerste ME/CVS werksessies in Rotterdam

Op 25 augustus vond de eerste werksessie over ME/CVS plaats in Rotterdam. Een selecte groep onderzoekers ging in het Erasmus MC met elkaar in gesprek over de concept-onderzoeksagenda en over toekomstig onderzoek naar ME/CVS.

Hoorzitting Duitse Bondsdag: Meer awareness voor ME/CVS

Hoorzitting Duits parlement over de petitie “Zorg, onderzoek en politieke steun voor mensen met ME/CVS!”.