Vrijwilligers gezocht voor Lees ME redactie!

Lijkt het je leuk om als redactielid een blad mee samen te stellen?
Dan willen wij graag kennis met je maken.

DRINGENDE OPROEP:

Vrijwilligers Lees ME Redactie gezocht!

Ons motto is:  ‘We doen wat we kunnen’.
Wat kun jij voor ons betekenen?

Binnen Lees ME denk je mee over de inhoud.
Je onderhoudt contacten, leest de mails en geeft feedback op de binnengekomen artikelen.
Een eigen rubriek behoort tot de mogelijkheden.
Alles online en binnen je eigen tempo.

Doe mee!

Gea en Ellen

Mail voor meer informatie naar: leesme@me-cvsvereniging.nl

Lees hier meer over Lees ME:

Lees ME

Anderen bekeken ook

Vrijwilligers gezocht: Hoofdredacteur LeesME

We zijn op zoek naar een hoofdredacteur voor het LeesME magazine. Als hoofdredacteur bepaal je, samen met de redactie, de inhoud van het magazine en ben je de schakel tussen de LeesME en het bestuur.

Netwerkbijeenkomst ZonMW onderzoeksprogramma

Save the date: Netwerkbijeenkomst van ZonMW over het onderzoeksprogramma ME/CVS. ZonMW organiseert op 7 oktober 2021 een netwerkbijeenkomst voor biomedische onderzoekers, ME/CVS-patiënten en andere geïnteresseerden over het onderzoeksprogramma dat eind 2021 van start gaat.

Lotgenotencontact voor mantelzorgers

Als je partner, vader, moeder, kind, broer of zus ziek wordt, en je ineens mantelzorger wordt, verandert er veel. Voor de patiënt was het natuurlijk geen eigen keuze om ziek te worden, maar ook jij als mantelzorger hebt er vaak niet voor gekozen om mantelzorg te moeten geven. Toch zet dit ook jouw leven meestal