DRINGENDE OPROEP   LEES ME

Lijkt het je leuk om als redactielid een blad mee samen te stellen?
Dan willen wij graag kennis met je maken.

Ons motto is:  ‘We doen wat we kunnen’.
Wat kun jij voor ons betekenen?

Binnen Lees ME denk je mee over de inhoud.
Je onderhoudt contacten, leest de mails en geeft feedback op de binnengekomen artikelen.
Een eigen rubriek behoort tot de mogelijkheden.
Alles online en binnen je eigen tempo.

Doe mee!

Gea en Ellen

Mail voor meer informatie naar: leesme@me-cvsvereniging.nl

Anderen bekeken ook

Hoofdredacteur LeesME gezocht

We zijn op zoek naar een hoofdredacteur voor het LeesME magazine. Als hoofdredacteur bepaal je, samen met de redactie, de inhoud van het magazine en ben je de schakel tussen de LeesME en het bestuur.

Bijeenkomst ZonMW over onderzoeksprogramma

Save the date: Netwerkbijeenkomst van ZonMW over het onderzoeksprogramma ME/CVS. ZonMW organiseert op 7 oktober 2021 een netwerkbijeenkomst voor biomedische onderzoekers, ME/CVS-patiënten en andere geïnteresseerden over het onderzoeksprogramma dat eind 2021 van start gaat.

18 juni 2022 Algemene Ledenvergadering

De ME/cvs Vereniging houdt op zaterdag 18 juni 2022 haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze vergadering zijn alle leden van harte welkom.