Een nieuwe website

Datum:
22/11/2021

Een nieuwe website

Onze nieuwe website gaat heel binnenkort online, nadat er jaren aan is gewerkt.
We zijn trots op het resultaat.

Ledenomgeving in februari 2022 online

De nieuwe ledenomgeving zal wat later (in februari 2022) in gebruik genomen worden. De manier waarop je je contributie betaalt zal daarmee gaan veranderen in 2022. We zorgen er voor dat je op tijd bericht krijgt over wat er gaat veranderen.

Lees ME

Er is goed gereageerd op de Lees ME poll in de nieuwsbrief, die ruim 250 keer is ingevuld.

Alle opmerkingen en wensen gaan (anoniem) naar de redactieleden van Lees ME.

Het merendeel (54,8%) leest Lees ME altijd, 42% leest Lees ME selectief (sommige artikelen wel en sommige artikelen niet), en slechts een paar leden lezen Lees ME nooit.

Op de vraag wat de voorkeur was van onze leden gaf 53,6% aan deze digitaal te willen ontvangen en 46,4% in de brievenbus. Dit betekent dat we Lees ME straks standaard digitaal kunnen gaan aanbieden en indien gewenst ook op papier.

In de opmerkingen en via de mail werd aangegeven dat leden die Lees ME nooit lezen soms afhankelijk zijn van het lezen op telefoon of tablet in het donker, zij zijn blij dat Lees ME digitaal kan worden aangeboden.

Ook zijn er leden die aangeven Lees ME graag op papier te hebben, zodat zij het tijdschrift kunnen meenemen en in stukjes lezen, of omdat zij Lees ME anders achter hun computerscherm moeten gaan lezen.

Wij zijn blij dat wij beide groepen hiermee tegemoet kunnen komen.