Nu in de webshop: Geef een sieraad met betekenis kado

Geef een sieraad met betekenis kado! #Moederdag #12 mei
In onze nieuwe webshop vind je een o.a. een halsketting, een armband en een sleutelhanger.

Halsketting is helemaal nieuw in de webshop. De hanger (3,5 x 3 cm ongeveer) is een hartvorm met blauwe gedroogde vergeet-ME-nietjes aan een blauw koord (50 cm)
12,50 incl. verzenden

Blauw ME-Awareness armbandje
heeft 4 zilverkleurige hematietkralen en een blauwe bedel met het ME Awareness lintje. Tot 12 mei 2022 zit er ter gelegenheid van Moederdag en Wereld ME-dag ook nog een gratis extra bedeltje aan in de vorm van een hartje
7,50 incl. verzenden

De sleutelhanger heeft een bedeltje met “hope” (hoop) een engeltje (geloof) en een hartje (liefde)
8,50 incl. verzenden

De sieraden zijn speciaal voor ons handgemaakt en worden verstuurd in een mooi organza zakje. Prijzen zijn inclusief verzenden binnen Nederland.

Leuk om jezelf kado te doen of voor iemand die je lief is.
Neem gauw een kijkje in de webshop!

Anderen bekeken ook

ME, Long Covid, en de geschiedenis van medisch stigma

Dit is een transcript van de recente podcast van Dr. Brian Hughes met de Noorse ME Vereniging. In het interview bespreken ze het medische stigma waarbij postvirale ziekten, zoals ME en Long COVID, ten onrechte als ‘psychologisch’ worden gekarakteriseerd door slecht onderbouwde stereotypering.

2022: terugblik op een jaar ME/cvs-onderzoek

Nu 2022 ten einde loopt, is het tijd voor onze jaarlijkse traditie waarbij we terugblikken op de meest interessante wetenschappelijke studies over myalgische encefalomyelitis/chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/cvs) van het afgelopen jaar.

2021: terugblik op een jaar ME/cvs-onderzoek

Het is eind december, dus tijd om de meest interessante wetenschappelijke onderzoeksresultaten van het jaar over myalgische encefalomyelitis/chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/cvs) de revue te laten passeren.