terug naar overzicht

Kerst VoorMEkaartjes komen er weer aan

Het duurt wellicht nog eventjes, maar de donkere dagen voor kerst zijn alweer in aantocht. Wat is er dan leuker dan kaartjes schrijven en ontvangen? Elk kaartje is een klein lichtpuntje in die donkere tijd.

Vandaar dat we je ook dit jaar de gelegenheid geven om MEde-patiënten te verblijden of wel zelf verrast te worden met een leuk kerstkaartje.

Je kunt meedoen aan deze actie door je naam en adres door te geven en daarbij duidelijk te vermelden of je het leuk vindt om:

  • kerstkaarten te ontvangen
  • kerstkaarten aan MEde-patiënten te sturen
  • of zowel kerstkaarten te versturen als te ontvangen.

Daarbij is het belangrijk dat je vermeldt hoeveel kaarten je maximaal wenst te versturen.

Ook wanneer je niet in staat bent om te versturen ben je van harte welkom om je op te geven als ontvanger.

Deze actie is uitsluitend voor de kerst.

Je kunt je opgeven tot 1 december. Begin december krijg je als verstuurder één of meerdere adressen toegestuurd per mail, uiteraard niet meer dan het maximum dat je hebt aangegeven.

Opgeven kan bij Yvonne van der Ploeg via voormekaartje@me-cvsvereniging.nl

Nadat je je hebt opgegeven ontvang je van ons een bevestiging van je deelname.

Anderen bekeken ook

2022: terugblik op een jaar ME/cvs-onderzoek

Nu 2022 ten einde loopt, is het tijd voor onze jaarlijkse traditie waarbij we terugblikken op de meest interessante wetenschappelijke studies over myalgische encefalomyelitis/chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/cvs) van het afgelopen jaar.

Internationale ME/cvs-conferentie Berlijn samengevat

Samenvatting van de internationale ME/cvs-conferentie in het Charité Fatigue Centrum

Van 11 tot 12 mei hield het Charité Fatigue Centrum zijn 2e internationale ME/cvs-conferentie “Understand, Diagnose, Treat” [Begrijpen, Diagnosticeren, Behandelen] in Berlijn. Meer dan 60 nationale en internationale onderzoekers presenteerden actuele onderzoeksresultaten en behandelconcepten in lezingen en wetenschappelijke posterpresentaties. De ME/CFS Research Foundation heeft de organisatie

2021: terugblik op een jaar ME/cvs-onderzoek  

Het is eind december, dus tijd om de meest interessante wetenschappelijke onderzoeksresultaten van het jaar over myalgische encefalomyelitis/chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/cvs) de revue te laten passeren.