Bijeenkomst ZonMW over onderzoeksprogramma

Save the date: Netwerkbijeenkomst van ZonMW over het onderzoeksprogramma ME/CVS.
ZonMW organiseert op 7 oktober 2021 een netwerkbijeenkomst voor biomedische onderzoekers, ME/CVS-patiënten en andere geïnteresseerden over het onderzoeksprogramma dat eind 2021 van start gaat.

Daarin gaat het onder andere over de voorwaarden voor onderzoek binnen het programma en de betrokkenheid van patiënten bij dat onderzoek. Er zijn verschillende werksessies. Die voor patiënten zal online plaatsvinden.

Verder zijn er mogelijkheden om te netwerken en nuttige contacten te leggen voor toekomstige samenwerkingen. In september kun je je voorkeuren voor de werksessie doorgeven. Het definitieve programma van de bijeenkomst volgt in de loop van de zomer.

Datum: donderdag 7 oktober van 14:30 tot 17:00 uur
Plaats: Muntgebouw, Utrecht en is zowel op locatie* als online als te volgen.
*Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Anderen bekeken ook

Algemene Leden Vergadering 2020

De volgende algemene ledenvergadering vindt plaats op zaterdag 28 maart 2020 van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Het is een mooie gelegenheid om mee te praten en om lotgenoten te ontmoeten.

Netwerkbijeenkomst onderzoeksprogramma ME/CVS

Kijk de netwerkbijeenkomst van het ZonMw onderzoeksprogramma ME/CVS terug.

Op zoek naar de ontbrekende puzzelstukjes

Interview met microbioloog Rogier Louwen en neurowetenschapper Michael VanElzakker over ME/CVS onderzoek.