terug naar overzicht

Unrest nu gratis op YouTube

De filmdocumentaire “Unrest” van Jennifer Brea heeft veel mensen de ogen geopend voor de werkelijkheid van Myalgische Encefalomyelitis.

Na bijna vijf jaar op Netflix staat Unrest nu gratis op YouTube. Engels gesproken en ondertiteling beschikbaar in 28 talen waaronder het Nederlands). Deel Unrest met je vrienden, familie, artsen en leraren!

“De prijzenwinnende filmdocumentaire van Jennifer Brea, Unrest, is een persoonlijke reis van patiënt naar belangenbehartiger naar verhalenverteller. Jennifer is 28 jaar oud en maanden verwijderd van haar huwelijk met de liefde van haar leven als een mysterieuze koorts haar bedlegerig maakt. Zij filmt haar donkerste momenten als ze ontspoord is door ME (vaak bekend staand als chronische vermoeidheid syndroom), een mysterieuze ziekte waarvan sommigen denken dat deze “tussen je oren” zit. Brea’s prachtige eerlijke en menselijke portrettering brengt ons binnen in een verborgen wereld van miljoenen die door de geneeskunde in de steek zijn gelaten, terwijl ze zoekt naar antwoorden en vecht voor genezing.”

Lees meer: https://mailchi.mp/unrest/youtube?e=4751f80c8e (engels)

Bekijk de trailer: https://youtu.be/JvK5s9BNLz

Anderen bekeken ook

Het vreemde syndroom: MCAS, ME/cvs, Fibromyalgie en Long COVID

MCAS – het is de olifant in de kamer. Het speelt zeker een rol bij ME/cvs/FM en Long COVID en toch is het in sommige opzichten nog steeds zo mysterieus.

2022: terugblik op een jaar ME/cvs-onderzoek

Nu 2022 ten einde loopt, is het tijd voor onze jaarlijkse traditie waarbij we terugblikken op de meest interessante wetenschappelijke studies over myalgische encefalomyelitis/chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/cvs) van het afgelopen jaar.

Internationale ME/cvs-conferentie Berlijn samengevat

Samenvatting van de internationale ME/cvs-conferentie in het Charité Fatigue Centrum Van 11 tot 12 mei hield het Charité Fatigue Centrum zijn 2e internationale ME/cvs-conferentie “Understand, Diagnose, Treat” [Begrijpen, Diagnosticeren, Behandelen] in Berlijn. Meer dan 60 nationale en internationale onderzoekers presenteerden actuele onderzoeksresultaten en behandelconcepten in lezingen en wetenschappelijke posterpresentaties. De ME/CFS Research Foundation heeft de organisatie