Van het bestuur

Datum:
11/10/2021

Van het bestuur

In het voorjaar zijn we als bestuur gestart met het volledige (maximale) aantal bestuursleden (7).

Augusta Noorlander moest daarna haar taken als voorzitter neerleggen. Inmiddels heeft het bestuur Ramon Kemperman benoemd als voorzitter ad interim.

Ook Ellemieke Labrordus heeft haar bestuurstaken tijdelijk moeten neerleggen, zij heeft nu ziekteverlof. Wij wensen Augusta en Ellemieke veel sterkte toe!

Gelukkig komt Renske Veldhoff ons bestuur versterken als kandidaat-bestuurslid. Zij neemt inmiddels deel aan onze bestuursvergaderingen. Over haar formele benoeming als bestuurslid moet in de komende ALV nog worden gestemd. Renske, van harte welkom!

Renske stelt zichzelf voor:

Ik ben Renske Veldhoff, getrouwd en moeder van twee lieve dochters. Helaas heeft de jongste van 16 jaar onder meer ME/cvs. Nadat ik eerst lid ben geworden van de ME/cvs Vereniging, meldde ik mij daarna aan als vrijwilliger. Zodoende draai ik nu mee in het bestuur als kandidaat-bestuurslid. Ik hoop door mijn inbreng mee te helpen aan meer begrip voor patiënten met ME/cvs, meer kennis over ME/cvs en uiteindelijk de juiste behandeling van deze ingrijpende ziekte.