Oproepjes Lotgenotencontact

Lotgenotencontact kan heel veel betekenen. Een luisterend oor, verbondenheid, erkenning en herkenning, het uitwisselen van ervaringen en tips. Juist lotgenoten begrijpen waar je doorheen gaat en kennen de ziekte. Je kan met lotgenoten in contact worden door een oproep te plaatsen of te reageren op een oproep.

Oproep plaatsen

Op onze website kan je een oproep plaatsen om een lotgenoot te vinden waarmee je kan schrijven, chatten, mailen of live afspreken. In de oproep vertel je:

• wat over jezelf, je leeftijd en je interesses of hobby’s voor zover dit binnen jouw mogelijkheden past.
  • wie je zoekt (man/vrouw, leeftijdscategorie, interesses, enz)
  • hoe je contact wil. Denk hierbij bv. aan mailen, appen, schrijven, bellen of live contact.

Mail je oproep (max. 200 woorden) naar info@me-cvsvereniging.nl. Wij plaatsen je oproep onder alleen je voornaam op deze pagina en delen het op onze sociale media.

De reacties worden aan je doorgestuurd. Na 2 maanden wordt je oproep van onze website verwijderd. Hopelijk heb je dan al enkele fijne contacten.

Geen reacties ontvangen? Probeer het dan opnieuw met misschien een andere tekst.

Reageren op een oproep

Mail naar info@me-cvsvereniging.nl en geef duidelijk aan op welke oproep je reageert. Wij sturen je mail dan door naar de betreffende persoon. Deze kan dan rechtstreeks contact met je opnemen.

Door een oproep te plaatsen geef je ons toestemming om binnengekomen reacties per mail aan je door te sturen. Door te reageren op een oproep geef je ons toestemming om je contactgegevens door te geven aan de persoon waar je op reageert. De ME/cvs Vereniging brengt vraag en aanbod alleen bij elkaar en is niet verantwoordelijk voor het wel of niet contact opnemen of het verdere verloop van de contacten.

Oproepjes

Ⓜ️ 09-07-2024 Nadine

“Ik ben Nadine, 27 jaar en sinds 2015 mijn bedrijf (eenmanszaak). Dat bedrijf is mijn alles en is eigenlijk het enige wat ik nog actief doe. Maar de kans is groot dat ik toch binnenkort een bijstandsuitkering aan moet vragen, omdat het niet meer gaat.

Ik zoek daarom iemand (20-60 jaar, liefst ook alleenstaand vanwege de bijstand situatie én dus met een bijstandsuitkering) met wie ik telefonisch of via Whatsapp kan sparren over het ondernemerschap icm ME/cvs.

En ik zou graag willen praten over de ervaring met een bijstandsuitkering en hoe dat in de praktijk gaat. Ik sta eventueel open voor vriendschappelijk contact als die klik er is.”

Ⓜ️15-06-2024 Jaqueline

“Ik ben Jaqueline,  kom uit Emmen en ben 55 jaar. Ik heb een brede belangstelling, maar door mijn ME en nu ook orthostatische intolerantie ben ik veel huis gebonden. Ik zoek app contact, telefonisch contact, maar soms ook in levende lijve als het beiden lukt. Veel begrip voor elkaar en elkaar tot steun kunnen zijn. Graag wel een vrouw, leeftijd onbelangrijk. Partner heb ik al.”

Ⓜ️ 05-06-2024 Cindy

“Ik ben Cindy en ben 21 jaar. Ik heb sinds april 2024 de diagnose me/cvs gekregen. Heb hier al sinds mijn 16de last van. En zou graag in contact willen komen met een lotgenoot.

Ik ben erg optimistisch en openminded. Mijn hobby’s zijn tv kijken, knutselen, diamond painting, tekenen, minecraft/fortnight spelen, muziek luisteren,zingen en dieren.

Ik zou graag contact willen via discord, snapchat of instagram. Ik zou graag met lotgenoten van tussen de 18-28jaar in contact willen komen.”

Ⓜ️ 04-06-2024 Jochem

”Wie vindt het leuk om af te toe te kletsen of af te spreken? Ik ben Jochem, 36 jaar en al best een tijd ziek (>15 jaar). Graag zou ik nieuwe mensen leren (m/v, +- 25-45 jaar). Het zou leuk zijn als je ook uit de omgeving van Zwolle komt zodat we in het echt kunnen afspreken maar online of telefonisch is ook goed.

Ik ben in veel dingen geïnteresseerd dus we vinden vast wel iets om over te kletsen. Mijn interesse zijn oa. natuur, fotografie, muziek luisteren, honden, techniek, F1, geopolitiek.  Naast dat ik het fijn vinden om over ‘gewone’ dingen te kletsen ben ik wel benieuwd hoe jullie omgaan met vriendschappen, daten en relaties icm ME.”

Ⓜ️15-05-2024 Lonneke

Lonneke is “moeder van 2 kinderen van 7 en 10. Ik ben 47 jaar en sinds 4 jaar ziek. Ik woon in Den Haag. Naast dat de meeste tijd opgaat aan de kinderen, wandel ik veel en zing nog 1x per week. Tuinieren vind ik ook erg leuk maar dat lukt amper. Ik zoek andere moeders in de buurt waarmee ik af en toe bv een (korte) wandeling kan doen, of enkel bakje thee om zo een beetje te ventileren over opvoeding, school en balans vinden.”