Oproepjes lotgenotencontact

Lotgenotencontact kan heel veel betekenen. Een luisterend oor, verbondenheid, erkenning en herkenning, het uitwisselen van ervaringen en tips. Juist lotgenoten begrijpen waar je doorheen gaat en kennen de ziekte. Je kan met lotgenoten in contact worden door een oproep te plaatsen of te reageren op een oproep.

Afbeelding van twee ineengeslagen handen met felgekleurde armbandjes om

Oproep plaatsen

Op onze website kan je een oproep plaatsen om een lotgenoot te vinden waarmee je kan schrijven, chatten, mailen of live afspreken. In de oproep vertel je:

• wat over jezelf, je leeftijd en je interesses of hobbyโ€™s voor zover dit binnen jouw mogelijkheden past.
  • wie je zoekt (man/vrouw, leeftijdscategorie, interesses, enz)
  • hoe je contact wil. Denk hierbij bv. aan mailen, appen, schrijven, bellen of live contact.

Mail je oproep (max. 200 woorden) naar info@me-cvsvereniging.nl. Wij plaatsen je oproep onder alleen je voornaam op deze pagina en delen het op onze sociale media.

De reacties worden aan je doorgestuurd. Na 2 maanden wordt je oproep van onze website verwijderd. Hopelijk heb je dan al enkele fijne contacten.

Geen reacties ontvangen? Probeer het dan opnieuw met misschien een andere tekst.

Reageren op een oproep

Mail naar info@me-cvsvereniging.nl en geef duidelijk aan op welke oproep je reageert. Wij sturen je mail dan door naar de betreffende persoon. Deze kan dan rechtstreeks contact met je opnemen.

Door een oproep te plaatsen geef je ons toestemming om binnengekomen reacties per mail aan je door te sturen. Door te reageren op een oproep geef je ons toestemming om je contactgegevens door te geven aan de persoon waar je op reageert. De ME/cvs Vereniging brengt vraag en aanbod alleen bij elkaar en is niet verantwoordelijk voor het wel of niet contact opnemen of het verdere verloop van de contacten.

Oproepjes:

๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ 06-122022 Kim

Ik ben Kim, 39 jaar oud en getrouwd en samen hebben wij 1 dochter van 14 jaar oud. Ik kom uit Brabant.
Heb de diagnose cvs gekregen en nog wat meer stempel, ben ook volledig afgekeurd wegens mijn gezondheid. En ben opzoek naar een leuke vriendin om gezellig mee te kletsen digitaal of in real life. Verder hou ik van wandelen met de hond en muziek luisteren en horrorfilm kijken en puzzelen. Tussen de leeftijd van 35 en 45 jaar.ย

๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ 13-10-2022 Esther

Ik ben Esther , 47 jaar, getrouwd en 2 dochters en inmiddels ook oma van twee kleinkinderen, ik ben onlangs afgekeurd, zou graag met lotgenoot willen mailen over cvs omdat bijna niemand met mij over heeft, voel me daar eenzaam in soms en kunnen we elkaar evt steunen, ik hou van series kijken , wandelen met mijn honden en legpuzzels maken.  Hopelijk tot mails!

๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ 13-10-2022 Anita

Beste Lotgenoten,

Het lijkt me heerlijk na inmiddels een halve eeuw met ME te leven eens van gedachten, ervaringen en interessen te kunnen wisselen met anderen met dezelfde of soortgelijke beperkingen. Op mijn leeftijd (ik ben 86 maar qua levenslust en belangstelling vaak nog rond de 35) telt er nรฒg een probleem mee: van mijn vroegere vriendenkring is bijna iedereen inmiddels dood of dementerend. In tegenstelling tot veel ouderen rondom mij ben ik nog steeds geรฏnteresseerd in het wereldgebeuren, ga graag op betere dagen even op stap (niet ver, niet lang, met auto of scootmobiel), of wandel ik (maximaal een half uurtje)in de bossen rondom mijn woonplaats.

Ik lees veel. Mijn belangstelling gaat uit naar dieren (alle, maar honden op nummer รฉรฉn), natuur, filosofie, muziek, wetenschap, alternatieve geneeskunde en verder nog te veel om op te noemen. Voor mij als halve digibeet zijn de meeste digitale mogelijkheden een mysterie maar zou ik het fijn vinden regelmatig contact te hebben met (wat oudere ) mensen (man of vrouw) via telefoon, of zo mogelijk t.z.t.vis ร  vis.

Alle reacties zijn welkom.

Anita

๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™