Oproepjes lotgenotencontact

Lotgenotencontact kan heel veel betekenen. Een luisterend oor, verbondenheid, erkenning en herkenning, het uitwisselen van ervaringen en tips. Juist lotgenoten begrijpen waar je doorheen gaat en kennen de ziekte. Je kan met lotgenoten in contact worden door een oproep te plaatsen of te reageren op een oproep.

Afbeelding van twee ineengeslagen handen met felgekleurde armbandjes om

Oproep plaatsen

Op onze website kan je een oproep plaatsen om een lotgenoot te vinden waarmee je kan schrijven, chatten, mailen of live afspreken. In de oproep vertel je:

  • wat over jezelf, je leeftijd en je interesses of hobby’s voor zover dit binnen jouw mogelijkheden past.
  • wie je zoekt (man/vrouw, leeftijdscategorie, interesses, enz)
  • hoe je contact wil. Denk hierbij bv. aan mailen, appen, schrijven, bellen of live contact.

Mail je oproep (max. 200 woorden) naar info@me-cvsvereniging.nl. Wij plaatsen je oproep onder alleen je voornaam op deze pagina en delen het op onze sociale media.

De reacties worden aan je doorgestuurd. Na 2 maanden wordt je oproep van onze website verwijderd. Hopelijk heb je dan al enkele fijne contacten.

Geen reacties ontvangen? Probeer het dan opnieuw met misschien een andere tekst.

Reageren op een oproep

Mail naar info@me-cvsvereniging.nl en geef duidelijk aan op welke oproep je reageert. Wij sturen je mail dan door naar de betreffende persoon. Deze kan dan rechtstreeks contact met je opnemen.

Door een oproep te plaatsen geef je ons toestemming om binnengekomen reacties per mail aan je door te sturen. Door te reageren op een oproep geef je ons toestemming om je contactgegevens door te geven aan de persoon waar je op reageert. De ME/cvs Vereniging brengt vraag en aanbod alleen bij elkaar en is niet verantwoordelijk voor het wel of niet contact opnemen of het verdere verloop van de contacten.

Oproepjes:

πŸ’™πŸ’™πŸ’™ 30-05-2023 Mirjam (regio Roermond)

Hoi, ik ben Mirjam, 48 jaar en woon in Roermond (Limburg).

Ik heb ruim 12 jaar CVS/ME en merk dat het moeilijk is voor mensen om me heen om me te begrijpen. Mijn wereld is veel kleiner en heel anders dan het drukke/hectische leven van tegenwoordig. Het zou fijn zijn om met iemand contact te hebben die dit begrijpt.

Ik ben positief ingesteld en probeer iedere dag er het beste van te maken. Ik hou van dieren, een wandelingetje maken, series kijken en creatief bezig zijn.

Vind je het leuk om gezellig te kletsen, mailen, appen en ervaringen uit te wisselen? Dan hoor ik graag van je! Leeftijd maakt mij niet zoveel uit, ik vind het belangrijker dat er een klik is.

πŸ’™πŸ’™πŸ’™ 01-04-2023 Selina (regio Haarlem)

Ik vind contact via mailen, whats app, bellen of beeldbellen fijn. Graag alleen contact met andere vrouwen, leeftijd maakt mij niet uit.
Ik ben 43 jaar oud en woon in haarlem met mijn 3 katten en hulphond. Ik ben al 11 jaar chronisch ziek maar weet sinds een klein jaar dat ik ME/CVS heb. Ik ben inmiddels 85% bedlegerig. 
ik ben op zoek naar lotgenoten voor de herkenning, om ervaringen en tips te delen en vragen hoe zij ermee omgaan. Daarnaast zoek ik ook gezelligheid ik heb geen vrienden meer en voel me heel vaak eenzaam. Ik zoek iemand waar ik een leuk contact mee kan opbouwen en er misschien een vriendschap uit kan ontstaan.mijn interesses zijn de hond uit laten, online shoppen, goeie film of serie kijken, bakkie doen en gezellig kletsen.

πŸ’™πŸ’™πŸ’™31-03-2023 M. (regioTilburg)

Ze zou graag contact hebben met een lotgenoot. Ze is zelf bijna 65, al 40 jaar ME patiΓ«nt met betere en slechtere periodes. Ze zou het fijn vinden om met iemand met brede interesse contact te hebben. Ze houdt zelf van piano muziek, schilderen/tekenen. Ze vindt gewoon fijn om contact met iemand te hebben, die begrijpt wat het is om ME te hebben en toch ook over andere dingen te kunnen praten.