Organisatorisch talent gezocht!

Als secretaris zorg je er voor dat de binnenkomende post/mail wordt afgehandeld, notuleer je de bestuursvergaderingen, stelt de agenda op voor de volgende
vergadering en archiveert belangrijke documenten. Je zorgt ervoor dat alle
bestuursleden op het juiste moment toegang hebben tot alle stukken. Daarnaast heb je invloed op het beleid van de ME/cvs Vereniging. Je maakt deel uit van een bevlogen team van bestuursleden.

Ben jij het organisatorische talent waar wij naar op zoek zijn?

Wie zijn wij?

De ME/cvs Vereniging is een vereniging van en voor patiënten met ME/cvs. De zittende bestuursleden zijn patiënten en/of familieleden van patiënten. Onze kerntaken zijn belangenbehartiging en voorlichting, waarbij wij op gemeenschappelijke punten samenwerken met andere patiëntenorganisaties.

Wat wij vragen:

• Je kunt zonder moeite werken met Excel ,Word en Adobe
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je kunt eens per 4 weken vergaderen via Zoom

Wat wij bieden:

• Leuk en gevarieerd vrijwilligerswerk wat past bij jouw fysieke belastbaarheid
  • Goede begeleiding
  • Samenwerking in een gezellig team waar je altijd op terug kunt vallen
  • Vergoeding voor de gemaakte onkosten
  • Vrijwilligerswerk op de tijden die jou uitkomen
  • De mogelijkheid je kennis uit te breiden d.m.v. gratis online cursussen

Je hoeft niet te reizen voor deze functie, je kan alles vanuit huis doen. Wij vergaderen 1 x per vier weken via Zoom.

Je wordt uiteraard grondig ingewerkt. Wij werken met een proefperiode waarin je kunt ervaren of het wat voor je is.

Wij hopen van harte dat je ons enthousiaste team wilt komen versterken! Voor meer informatie neem je contact op met Carolien van Leijen via contact@mecvsvereniging.nl