Word vrijwilliger

Wil je meehelpen? Graag! We kunnen altijd hulp gebruiken. Heb je interesse in één van de onderstaande functies, wil je meer weten of graag iets anders doen? Neem dan contact met ons op via vrijwilligers@me-cvsvereniging.nl!

• Hoofdredacteur
    Voor ons Lees ME magazine zijn wij op zoek naar een vrijwilliger met hoofdredacteurskwaliteiten om ons team te versterken. Bekijk hier het profiel.
  • Secretaris
    In ons bestuur komt de positie van secretaris vrij. We zoeken hiervoor iemand die alle schriftelijke zaken regelt. Je hebt als secretaris invloed op het beleid van de vereniging en maakt deel uit van een bevlogen team. Bekijk hier het profiel.
  • Algemeen bestuurslid
    Als bestuurslid zijn de werkzaamheden erg divers. Maar je bent vooral erg gemotiveerd om mee te helpen aan erkenning van de ziekte en betere zorg voor patiënten. Bekijk hier het profiel.
  • Vrijwilligerscoördinator
    Als vrijwilligerscoördinator ben je het aanspreekpunt voor onze vrijwilligers en match je nieuwe vrijwilligers met de verschillende taken. Bekijk hier het profiel.
  • Medewerk(st)er ME Infolijn
    De ME/cvs Vereniging is er voor patiënten en hun betrokkenen. Daarom kan er telefonisch contact opgenomen worden voor vragen en bieden wij een luisterend oor. Wij zijn op zoek naar iemand die ons team komt versterken! Bekijk hier het profiel.