Word vrijwilliger

Wil je meehelpen? Graag! We kunnen altijd hulp gebruiken. Heb je interesse in één van de onderstaande functies, wil je meer weten of graag iets anders doen? Neem dan contact met ons op via vrijwilligers@me-cvsvereniging.nl.

Algemeen bestuurslid (2x)
Als bestuurslid zijn de werkzaamheden erg divers. Maar je bent vooral erg gemotiveerd om mee te helpen aan erkenning van de ziekte en betere zorg voor patiënten. Bekijk hier het profiel.

Eindredacteur Lees ME

Als eindredacteur van ons tijdschrift voor leden geef je o.a. feedback op ingezonden concepten en bent verantwoordelijk voor het eindredigeren van teksten. Bekijk hier het profiel.

Redactielid Lees ME
Op de redactie van de Lees ME wordt alles gedaan wat nodig is om een paar keer per jaar een mooi, informatief en gevarieerd magazine te publiceren. We zoeken versterking voor het redactieteam, bekijk hier het profiel.

Vrijwilliger Sociale Media

De ME/cvs Vereniging is al jarenlang aanwezig op de sociale media. Dit is een belangrijke manier om informatie te delen. Wij zoeken mensen die het leuk vinden om ons sociale media team te komen versterken.

We willen een team vormen van ca. 3 vrijwilligers, die elk een aantal deeltaken voor hun rekening nemen: Scannen van geschikte content, teksten schrijven voor online, plaatsen van berichten, meedenken hoe we onze sociale media verder kunnen ontwikkelen

Wil je meehelpen? Stuur dan een mailtje naar onze vrijwilligerscoördinator Denise:

vrijwilligers@me-cvsvereniging.nl

Patiëntvertegenwoordigers bij ME/CVS onderzoek

Wil je graag een bijdrage leveren aan biomedisch onderzoek naar ME/cvs? Dan zoeken wij jou! Wij zijn binnen het NMCB consortium op zoek naar patiëntvertegenwoordigers.

Het gaat om een leuke, interessante en gevarieerde functie.

Wij bieden je:
– Leuk en gevarieerd vrijwilligerswerk waarvoor je niet hoeft te reizen, alles kan je vanuit huis doen.
– Vergoeding van gemaakte onkosten
– Een fijne manier om ervaring op te doen op het gebied van biomedisch onderzoek
– De mogelijkheid om je kennis uit te breiden d.m.v. gratis online cursussen

Ben je geïnteresseerd?