Word vrijwilliger

Wil je meehelpen? Graag! We kunnen altijd hulp gebruiken. Heb je interesse in één van de onderstaande functies, wil je meer weten of graag iets anders doen? Neem dan contact met ons op via vrijwilligers@me-cvsvereniging.nl.

Algemeen bestuurslid (2x)

Als bestuurslid zijn de werkzaamheden erg divers. Maar je bent vooral erg gemotiveerd om mee te helpen aan erkenning van de ziekte en betere zorg voor patiënten. Bekijk hier het profiel.

Eindredacteur Lees ME

Als eindredacteur van ons tijdschrift voor leden geef je o.a. feedback op ingezonden concepten en bent verantwoordelijk voor het eindredigeren van teksten. Bekijk hier het profiel.

Redactielid Lees ME

Op de redactie van de Lees ME wordt alles gedaan wat nodig is om een paar keer per jaar een mooi, informatief en gevarieerd magazine te publiceren. We zoeken versterking voor het redactieteam, bekijk hier het profiel.

Vrijwilliger Sociale Media

De ME/cvs Vereniging deelt veel informatie via Sociale Media. Wij zoeken mensen die het leuk vinden om ons Sociale Media team te komen versterken. Lees hier verder voor meer informatie.

Patiëntvertegenwoordigers bij onderzoek

Wil je graag een bijdrage leveren aan biomedisch onderzoek naar ME/cvs? Dan zoeken wij jou! Bekijk hier het profiel.